Rus reelegit com a president del PP provincial

Aquest matí s’ha celebrat a València el 14é Congrés Provincial del Partit Popular de la “Província de València”, en aquest s’ha reelegit a Alfonso Rus com a president i s’ha reformat l’executiva incloent una bona representació de dirigents del partit de les comarques de La Costera i la Vall d’Albaida.

Rus ha sigut reelegit amb 91,22% dels compromissaris, amb un 7,89% en blanc i el 0,86% nuls. Una incorporació polèmica en aquest mateix comitè ha sigut la de Rafael Blasco, a punt de ser imputat en la trama de corrupció política relacionada amb la cooperació.

Algunes informacions apunten a que l’alcalde de Benigànim, Juan Puchades, hauria entrat també en l’executiva provincial, si bé de moment la nova organització que ha publicat el PP en la seua web oficial no ho indica així.

Més informació sobre el Congrés a: Levante-EMV

* Foto: Partit Popular

11 thoughts on “Rus reelegit com a president del PP provincial

    • Antes possaves en gran q Puchades estaba en la executiva i ara ya no eu tens i soles ho poses en xocotet per dins. Dasí un rato eu borraras i soles parlaras de Rus. Quin cachondeo q porteu

      • rectificar indica q t´adones dels erros… no com els del pp que ixos sí que amaguen les coses… fixa´t si amaguen que fins i tot han amagat certes retallades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s